Przeróbka reaktora CO2

Zrób to sam, czyli pokaz co potrafisz

Moderatorzy: chemik83, azja-83

Przeróbka reaktora CO2

Postprzez lecho1980 » 03 Sty 2011, 23:41

Jak w temacie,dla porównania oryginał i moja nie wielka przeróbka służąca 100% rozkładalności CO2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Awatar użytkownika
lecho1980
NOWY AKWARYSTA
 
Posty: 91
Obrazki: 2
Rejestracja: 14 Maj 2009, 18:54
Miejscowość: Racibórz
Blog: Wyświetl wpis (0)
Gadu-gadu:: 0

Re: Przeróbka reaktora CO2

Postprzez lecho1980 » 03 Sty 2011, 23:49

A o to moja propozycja,wysznupałem w starych gratach pozostałości po deszczowniach+kawałek wężyka.Dodam,że wcześniej mimo że producent zapewnia 100% rozkładalność CO2 w moim przypadku się nie sprawdziło bo po podkręceniu CO2 tworzyła mi się poduszka gazu,który gra bardzo ważną rolę w akwariach roślinnych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Awatar użytkownika
lecho1980
NOWY AKWARYSTA
 
Posty: 91
Obrazki: 2
Rejestracja: 14 Maj 2009, 18:54
Miejscowość: Racibórz
Blog: Wyświetl wpis (0)
Gadu-gadu:: 0

Re: Przeróbka reaktora CO2

Postprzez leoni » 04 Sty 2011, 19:21

bardzo fajny pomysł , gratuluje inwencji, tym bardzie że mówisz że działa lepiej od pierwowzoru, czyli opatentować i sprzedać firmie :)
500L+120lsump,1XHQI 150W 20K+2x80W aktynika+2x120W LED,obieg Aquabee5000,cyrkulacja Tunze 6095+ WP40, 50kg LR, Odpieniacz DIY by skiba
Awatar użytkownika
leoni
Site Admin
 
Posty: 3792
Obrazki: 244
Rejestracja: 16 Wrz 2007, 15:11
Miejscowość: Rybnik
Blog: Wyświetl wpis (0)
Gadu-gadu:: 4748459


Wróć do DIY

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron