Kupie Acropore

Moderatorzy: chemik83, azja-83

Kupie Acropore

Postprzez tomorbk » 10 Sie 2014, 09:52

jak w temacie kupie najmniejsze szczepki acropor w celu sprawdzenia jak to bedzie u mnie roslo, chce przejsc na spsy
tomorbk
 
Posty: 8
Rejestracja: 15 Sty 2013, 21:58
Miejscowość: Rybnik
Blog: Wyświetl wpis (0)
Gadu-gadu:: 3892699

Re: Kupie Acropore

Postprzez Yarcio » 10 Sie 2014, 10:36

Wpadnij w odwiedzimy do Marka ( Inmara ), na pewno ci jakieś szczepki poodcina
Było 260 litrów w obiegu, Koniec 16.05.2013
Jest 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013
40 kg LR +40 kg LS,
Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal
ATI Sunpower 8x54W
Cyrkulacja Tunze 2 x 6105 + 7096 + Jebao Wp40
Awatar użytkownika
Yarcio
PROFESJONALISTA
 
Posty: 1980
Obrazki: 63
Rejestracja: 27 Lut 2012, 18:52
Miejscowość: Knurów
Blog: Wyświetl wpis (0)
Gadu-gadu:: 22635191

Re: Kupie Acropore

Postprzez inmar » 11 Sie 2014, 08:46

Zapraszam,mam tego sporo.Średnia szczepki korali to 30-40 zł w zależności od wielkości.Podstawki daję gratis.
Akwarium 170 x 70 x 70 840 L + sump.Oświetlenie ATI Powermodule 8x80W
http://nano-reef.pl/topic/40003-projekt-inmar-1000-w-obiegu/page__p__380116__fromsearch__1#entry380116
http://www.sma.org.pl/viewtopic.php?f=7&t=729&hilit=stawiam+zbiornik
Awatar użytkownika
inmar
PROFESJONALISTA
 
Posty: 1470
Rejestracja: 16 Wrz 2007, 18:57
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Blog: Wyświetl wpis (0)

Re: Kupie Acropore

Postprzez tomorbk » 11 Sie 2014, 15:32

kiedy moglbym podjechac i w jakie okolice jastrzebia?
tomorbk
 
Posty: 8
Rejestracja: 15 Sty 2013, 21:58
Miejscowość: Rybnik
Blog: Wyświetl wpis (0)
Gadu-gadu:: 3892699

Re: Kupie Acropore

Postprzez inmar » 11 Sie 2014, 15:39

To dzielnica Szeroka więc nawet do Jastrzębia się nie wjeżdża.Zazwyczaj jestem po 18 w domu.Jak co dzwonić 501 691 083
Akwarium 170 x 70 x 70 840 L + sump.Oświetlenie ATI Powermodule 8x80W
http://nano-reef.pl/topic/40003-projekt-inmar-1000-w-obiegu/page__p__380116__fromsearch__1#entry380116
http://www.sma.org.pl/viewtopic.php?f=7&t=729&hilit=stawiam+zbiornik
Awatar użytkownika
inmar
PROFESJONALISTA
 
Posty: 1470
Rejestracja: 16 Wrz 2007, 18:57
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Blog: Wyświetl wpis (0)

Re: Kupie Acropore

Postprzez chemik83 » 15 Sie 2014, 09:33

Inmar a jakie masz SPS-y na sprzedaż ta ogólnie ??
akwarium 300 litrów, sump 70 litrów, 65 kg LS, oświetlenie LED dwie lampy każda po 120W dwa kanały 420mm (niebieski) i white (10 000K)

Image
Awatar użytkownika
chemik83
PROFESJONALISTA
 
Posty: 2089
Obrazki: 487
Rejestracja: 25 Mar 2011, 22:02
Miejscowość: Racibórz
Blog: Wyświetl wpis (8)
Gadu-gadu:: 25921272

Re: Kupie Acropore

Postprzez inmar » 15 Sie 2014, 09:40

W sumie to co widać na fotkach to tnę,prawie wszystko.
Akwarium 170 x 70 x 70 840 L + sump.Oświetlenie ATI Powermodule 8x80W
http://nano-reef.pl/topic/40003-projekt-inmar-1000-w-obiegu/page__p__380116__fromsearch__1#entry380116
http://www.sma.org.pl/viewtopic.php?f=7&t=729&hilit=stawiam+zbiornik
Awatar użytkownika
inmar
PROFESJONALISTA
 
Posty: 1470
Rejestracja: 16 Wrz 2007, 18:57
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Blog: Wyświetl wpis (0)

Re: Kupie Acropore

Postprzez chemik83 » 15 Sie 2014, 09:43

aha to będę się musiał kiedyś wybrać do Ciebie i coś na pewno wybiorę a przy okazji pogadam o kuchni :D
akwarium 300 litrów, sump 70 litrów, 65 kg LS, oświetlenie LED dwie lampy każda po 120W dwa kanały 420mm (niebieski) i white (10 000K)

Image
Awatar użytkownika
chemik83
PROFESJONALISTA
 
Posty: 2089
Obrazki: 487
Rejestracja: 25 Mar 2011, 22:02
Miejscowość: Racibórz
Blog: Wyświetl wpis (8)
Gadu-gadu:: 25921272

Re: Kupie Acropore

Postprzez inmar » 15 Sie 2014, 09:45

Mój dom dla akwarystów zawsze otwarty,nawet jak tylko chcą pooglądać baniak a dziś grill u Leoniego :impra:
Akwarium 170 x 70 x 70 840 L + sump.Oświetlenie ATI Powermodule 8x80W
http://nano-reef.pl/topic/40003-projekt-inmar-1000-w-obiegu/page__p__380116__fromsearch__1#entry380116
http://www.sma.org.pl/viewtopic.php?f=7&t=729&hilit=stawiam+zbiornik
Awatar użytkownika
inmar
PROFESJONALISTA
 
Posty: 1470
Rejestracja: 16 Wrz 2007, 18:57
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Blog: Wyświetl wpis (0)

Re: Kupie Acropore

Postprzez Yarcio » 15 Sie 2014, 18:46

I Leoni nic sie nie pochwalił ? A byłem dzisiaj rano u niego :(
Było 260 litrów w obiegu, Koniec 16.05.2013
Jest 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013
40 kg LR +40 kg LS,
Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal
ATI Sunpower 8x54W
Cyrkulacja Tunze 2 x 6105 + 7096 + Jebao Wp40
Awatar użytkownika
Yarcio
PROFESJONALISTA
 
Posty: 1980
Obrazki: 63
Rejestracja: 27 Lut 2012, 18:52
Miejscowość: Knurów
Blog: Wyświetl wpis (0)
Gadu-gadu:: 22635191

Re: Kupie Acropore

Postprzez leoni » 16 Sie 2014, 20:55

Yarcio napisał:I Leoni nic sie nie pochwalił ? A byłem dzisiaj rano u niego :(


bo mówiłeś że nie masz czasu :)
500L+120lsump,1XHQI 150W 20K+2x80W aktynika+2x120W LED,obieg Aquabee5000,cyrkulacja Tunze 6095+ WP40, 50kg LR, Odpieniacz DIY by skiba
Awatar użytkownika
leoni
Site Admin
 
Posty: 3792
Obrazki: 244
Rejestracja: 16 Wrz 2007, 15:11
Miejscowość: Rybnik
Blog: Wyświetl wpis (0)
Gadu-gadu:: 4748459


Wróć do Kupię

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron